Beauty Night

Een feest om nooit te vergeten!

Who run the world? GIRLS!

Lekker kletsen met je vriendinnetjes tijdens dit tipi kinderslaapfeestje terwijl jullie je nageltjes lakken en drogen, je voetjes bubbelen in een voetspa en de bubbeltjes worden ingeschonken. Heerlijk van dit slaapfeestje in jullie badjasjes met een maskertje op terwijl jullie je nageltjes vijlen. Wat is het toch heerlijk om in de watten gelegd te worden tijdens een tipi kinderslaapfeestje. Overduidelijk dat dit ons best geboekte thema is.
Tijdens het feestje lekker naar een filmpje kijken en roddelen terwijl jullie in de gezellige tentjes zitten. Ook kan er bij dit tipi kinderslaapfeestje een chocoladefontein, discospeaker of een popcornmachine geboekt worden om het helemaal af te maken.
Het gehele feestje kan van top tot teen opgebouwd worden door TIPIMAGIC. Wij kunnen alle spullen bij jou bezorgen. Zo kun je lekker achteruit zitten en wachten totdat wij een geweldig resultaat neer hebben gezet.
Reserveer nu jouw tipi kinderslaapfeestje via ‘BOEK NU’.
Boek nu!
Het tipi kinderslaapfeestje is inclusief:
tipi’s, luchtbedden, beddengoed, bedtafeltjes, kimono’s, slaapmaskertjes, gezichtsmaskertjes, nagellak, snoepbox, verlichting, ballonnen.
De slaapmaskertjes, gezichtsmaskertjes, nagellakjes en snoepbox mogen de kids lekker meenemen naar huis.